Spanien er et af danskernes mest populære rejsemål i Europa. Og dette er ikke så underligt, da Spanien har et hav af destinationer, der bestemt er et besøg værd. Derudover er Spanien ikke mere end et par timers flyvetur væk med mange direkte afgange hver dag.

En af de feriedestinationer, der bestemt er besøget værd, er Bilbao i det nordlige Spanien. Har du allerede set hvad alt hvad Bilbao kan tilbyde, så er der mange andre steder i Spanien, som helt sikkert også er besøget værd. Nedenfor kan du læse om 5 steder i Spanien, som du uden tvivl bør besøge. 

Ibiza 

Ibiza er en ø, der ligger en smule sydvest for den spanske ø Mallorca. På Ibiza kan du finde mere en 50 strande, små charmerende byer og en masse fantastiske hoteller. Samtidig er Ibiza en destination, der er oplagt, hvis du ønsker at kunne shoppe i moderigtige butikker eller tage ud om aftenen og opleve et pulserende byliv. Ibiza er dog også en ø, der egner sig godt til børnefamilier, hvor I vil kunne finde et stort udvalg af børnevenlige hoteller, hvor dig og din familie uden tvivl vil kunne få en afslappet ferie.

Udover de smukke strande kan du besøge Ibizas gamle bydel og opleve de smalle brostensbelagte gader, kirker og traditionelle tapasrestauranter. Mulighederne er altså mange og alt efter, hvilken by du vælger at besøge på Ibiza vil du uden tvivl kunne få nogle oplevelser, der lever perfekt op til dine forventninger til din næste ferie. 

Gran Canaria 

En anden spansk ø, som uden tvivl er et besøg værd, det er øen Gran Canaria. Gran Canaria er en del af de Kanariske øer, som befinder sig vest for Afrikas kyst. Denne ø er en af de største øer blandt de Kanariske øer og det er derfor ikke mærkeligt at øen er en af de mest populære feriedestinationer blandt de kanariske øer. Gran Canaria er især en fantastisk feriedestination om vinteren, da øen kan tilbyde dig et dejligt lunt klima og dermed give et afbræk fra den danske vinterkulde.

Derudover befinder Gran Canaria sig ikke mere end et par timer i fly væk fra Danmark, og det er dermed en overkommelige rejsetid. De forskellige byer på øen kan alle tilbyde forskellige typer aktiviteter. Besøger du øen vil det være muligt for dig at lege rigtig turist og besøge de mange barer, shoppingmuligheder og meget andet.

Ønsker du at opleve den kanariske kultur vil du også have rig mulighed for dette. Ønsker du virkelig at opleve Gran Canaria kan du med fordel lege en cykel og opdage øen og dens natur mere på egen hånd. Gran Canaria er en ø, der vil falde i de flestes smag, så ønsker du dig en ferie med sol og varme vil du helt sikkert kunne få en rigtig god ferie på øen. 

Andalusien

Andalusien er en region der befinder sig i det sydlige Spanien. Her vil du kunne gå på opdagelse i den spanske kultur, nyde lækre tapas retter sammen med de lokale, og suge den spanske sol til dig. Ønsker du at opleve den autentiske spanske kultur vil Andalusien være et rigtig oplagt rejsemål for dig. Besøger du Andalusien vil du kunne gå. I denne del af Spanien kan vil du kunne finde et hav af seværdigheder, der viser Andalusiens fantastiske historie.

Her kan du blandt andet besøge Alhambra, der er optaget på UNESCOs verdensarvliste. Dette er et af Spaniens absolut mest populære turistattraktioner, og her kan du opleve et smukt eksempel på maurisk arkitektur. Udover smukke historiske seværdigheder kan du i Andalusien også nyde de mange skønne sandstrande som befinder sig ved Costa Del Sol. Her vil du kunne møde mange andre turister, der ligesom dig selv, er draget afsted for at nyde Spaniens sydkyst. Andalusien har altså meget at byde på, og er derfor en perfekt feriedestination, der virkelig er et besøg værd. 

Barcelona 

Barcelona er en af de meget populære feriedestinationer i Spanien og dette er der mange grunde til. Barcelona er den anden største by i hele Spanien og hovedstaden i Catalonien, og det er derfor heller ikke mærkeligt, at byen har en del at byde på. Ønsker du at få dig en storbyferie, der ikke nødvendigvis koster kassen, så vil Barcelona være et rigtig godt feriemål for dig. Byen kan nemlig tilbyde alt hvad et storbyliv bør indeholde uden at dine flybilletter til destinationen springer dit budget.

Derudover har du mulighed for at bruge et par dage på stranden og slappe af i den spanske sol. Interesserer du dig for arkitektur vil du helt sikker finde Antonio Gaudís moderne arkitektoniske værker interessant. I Barcelona vil du kunne opleve flere af hans bygningsværker, som alle bidrager til Barcelonas unikke fremtoning. Uanset hvad du mener din ferie skal indeholde, så vil Barcelona uden tvivl være et besøg værd. 

Menorca

Menorca er en søster til den populære feriedestination Mallorca. På denne lille perle vil du kunne nyde de fantastiske sandstrande og den smukke natur. Er du vild med at bade vil dette være det perfekte sted for dig. Her er vandet klart og indbydende og du vil derfor kunne nyde mange timer med at svømme og snorkle. Drømmer du om en mere aktiv ferie, er der på øen rig mulighed for at nyde øen på en vandretur eller leje en cykel.

Besøger du øen i foråret vil du kunne opleve det lune værd samtidig med at øen på denne tid af året er mere fredelig, da der er færreste turister i denne periode. Menorca er et oplagt rejsemål, hvis du ønsker at opleve den skønne natur, da meget af naturen er fredet og du derfor kan opleve den unikke og uforstyrrede natur. Elsker du naturen er Menorca uden tvivl et besøg værd. 

Måske vil du også kunne lide: