Skal I på ferie i Nordspanien? Det er et smukt område, hvor I kan få en masse forskellige oplevelser alt efter, hvad I leder efter. Men det er også et stort område, så det kan være svært at vide, hvad man skal forberede sig på. Her kommer 5 tips, så I kan få den perfekte ferie i Nordspanien.

1: Tjek vejrudsigten

Først og fremmest er det en god idé at tjekke vejrudsigten for de datoer, I er af sted. I Sydspanien kan man regne med varme det meste af året, men i Nordspanien er der lidt større variation. Det kommer især an på årstiden, så det skader ikke noget at undersøge vejrforholdene lidt, inden I tager af sted.

Det kan hjælpe jer med at pakke ordentligt, og det kan også give en hånd, når det kommer til planlægningen af rejsen, og hvad I gerne vil opleve.

2: Pak til lidt af hvert

Selvom I har en vejrudsigt, kan det være en god idé at pakke til lidt af hvert alligevel. Selvom vejrudsigten for eksempel kan sige primært solskin og varme, er det sjældent en dårlig idé at tage en sweater og et par lange bukser med alligevel.

Måske kommer der en enkelt dag, hvor det alligevel ikke er ligeså solrigt, eller måske bliver den sweater din bedste ven, når det bliver køligere om aftenen. Det skader aldrig at være forberedt, så længe du kan have det hele i kufferten.

3: Besøg strandene

Hvis der er noget, Nordspanien har, så er det strande! Der er en masse smukke strande, som I nemt kan rejse langs og se. Der er klipper, der er sand, der er smukt vand, så hvad mere, kan man ønske sig? Det er en helt anden form for natur end de strande, vi har i Danmark, så det er bestemt oplevelsen værd. Det er jo altid dejligt at se noget nyt. Du kan finde en rejse til Nordspanien eller andre steder hos EscapeAway.

4: Prøv Nordspaniens madkultur

Når der er strand og vand, er der også fisk, og det spejler sig især i Nordspaniens traditionelle retter og madkultur. Selvom vi også har mange retter med fisk herhjemme, er der variation i krydderier, typer af fisk, metoder af forberedelse og mange andre ting, der gør Nordspaniens mad til en ny og anderledes oplevelse.

Hvert måltid kan blive en oplevelse i sig selv, så hvis du er vild med nye smage og lækre retter, er det også et oplagt mål at have med på turen.

5: Vælg aktiviteter for alle

Nordspanien er som sagt et stort område, men uanset hvor I slår jer ned under ferien, skal der nok være aktiviteter for alle! I kan som sagt besøge strande og restauranter, men der er også meget mere end det. Der er imponerende museer, spændende butikker, flotte, gamle fiskerbyer og mange andre seværdigheder, der vil være helt fantastiske at se.

Nordspanien byder både på morderne og historiske tendenser, både når det handler om kultur, seværdigheder og mad.

Hav en god tur!

Der er meget at nå og at se i Nordspanien, så uanset hvad I ender med at gøre, skal det nok blive en god tur. Området byder på alt fra kultur til natur, og hvis I har nogle specifikke interesser, er der garanteret også seværdigheder, der dækker de behov.

Man kan tage af sted alene, men sin kæreste, men sine venner eller med sin familie, og der vil være noget at lave for alle, uanset alder. Nordspanien er et fantastisk sted; hvorfor ikke rejse dertil i din næste ferie?

Måske vil du også kunne lide: